Facebook Instagram Nederlands Engels

 
 

Algemeen

Welkom bij Hart van Utrecht. Door het bezoeken van onze website of het reserveren van een tafel of arrangement ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Definities:

Hart van Utrecht: Eigenaar van het Pool- en Sportcafé en eigenaar van de poolenutrecht.nl
Klant: Bezoeker van het Pool- en Sportcafé en/of persoon die een reservering maakt voor een arrangement of om alleen te poolen.
Diensten: Alle door Hart van Utrecht geleverde diensten, zoals de verhuur van pooltafels en verkoop van eten en drinken.

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen, overeenkomsten en overige handelingen tussen Hart van Utrecht en de klant.

Reserveringen en betalingen

Reserveringen kunnen online worden gedaan via onze website. Een reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging per e-mail.
Betalingen kunnen vooraf via de website of op locatie worden voldaan. Hart van Utrecht behoudt zich het recht voor om een reservering te annuleren of te verplaatsen bij onvoorziene omstandigheden. Bekijk onze voorwaarden voor de arrangementen via deze link.

Annuleringen en wijzigingen

Annuleren i.v.m. omstandigheden is tot 48 uur voor aanvang mogelijk. Als u later annuleert dan worden kosten in rekening gebracht tot maximaal de aanbetalingssom. In het geval u het volledige bedrag vooraf heeft aanbetaald en korter dan 48 uur van tevoren annuleert dan wordt €50.- in rekening gebracht. Het overige bedrag blijft als krediet beschikbaar en kunt u op een later tijdstip gebruiken.

Gebruik van de faciliteiten

Klanten dienen zich te allen tijde respectvol te gedragen en het materiaal en de faciliteiten van Hart van Utrecht zorgvuldig te gebruiken.
Schade aan eigendommen van Hart van Utrecht veroorzaakt door een klant al worden verhaald op de klant. Het gebruik van de faciliteiten is op eigen risico. Hart van Utrecht is niet aansprakelijk voor letsel of schade veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik van de faciliteiten.

Huisregels

Roken is binnen niet toegestaan. Alcohol wordt vanzelfsprekend alleen aan volwassenen geschonken (18+). Wij behouden ons het recht voor om aan deelnemers van het arrangement te vragen een legitimatiebewijs te tonen. Klanten die zich niet aan de huisregels houden, kunnen zonder terugbetaling worden verzocht de locatie te verlaten. Het gebruik van illegale middelen is ten strengste verboden. Overtreders worden onmiddellijk van de locatie verwijderd.

Aansprakelijkheid

Hart van Utrecht is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze faciliteiten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid. Hart van Utrecht is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Privacybeleid

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens, verwijzen we naar ons Privacybeleid.

Toepasselijk recht en geschillen

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement Utrecht.

Contact

Vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden? Neem gerust contact op via info@poolenutrecht.nl.